mijn visie

Ieder mens is zijn eigen instrument. Met talenten, kennis en vaardigheden. Gevormd door momenten van geluk en vreugde en door tegenslagen.

In mijn opvatting is een goede balans vinden belangrijk om ons goed te kunnen voelen.
Zelfstandig denken en beslissingen kunnen en durven nemen. Met vriendelijke aandacht voor onszelf én voor anderen. Het maakt het leven lichter en eenvoudiger. Je wordt er blij van. Daar hoort ook bij  van tijd tot tijd ‘nee’ kunnen zeggen op een aanvaardbare manier.

Het is te realiseren door bewuster te leven, te leren nadenken en gerichter te communiceren.  Bijvoorbeeld door in staat te zijn een gesprek te voeren zonder jezelf helemaal weg te cijferen, of zonder ten koste van alles je zin door te drijven.
Zoiets beheersen de meeste mensen niet vanzelf. Het is een vaardigheid die we ons eigen kunnen maken door oefening en training.

Ik heb het ook geleerd. Van deskundige leermeesters met kennis van zaken en met een focus op direct toepassen in de praktijk.  Zo’n coach wil ik zelf ook graag zijn.  Volgens anderen ben ik dat inmiddels geworden. Daarom ben ik gestart met Blomcoaching.nl.

Wie is Annelies?