Over mij 2018-11-22T21:30:16+00:00

Blomcoaching.nl

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen?

drs. Annelies Blom

Blomcoaching.nl, van Annelies Blom, is een praktijk voor coaching en training in Uitgeest (Noord-Holland). Voor mensen die in werksituaties of privé worstelen met teveel spanning of stress en zoeken naar een passende oplossing. Coachingsgesprekken en individuele training vinden plaats in een praktijkruimte aan huis. Annelies is afgestudeerd in Sociologie; gecertificeerd Mindfulnesstrainer in de hoogste categorie en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.

Ik help je door op een prettige en nuchtere manier mee te denken en door samen te oefenen. Om dat goed te kunnen doen, heb ik me verdiept in Mindfulness en Compassie en deed een 2-jarige opleiding om training te kunnen geven. Ik bezocht het Oxford Mindfulness Centre voor een masterclass over de relevantie van mindfulness in de organisatie ‘Working with Mindfulness: Mindfulness in organisations and leadership teams’ en de internationale conferentie over Mindfulness, ICM, in Amsterdam.

“Eerder werkte ik als zelfstandig organisatieadviseur, deed advieswerk voor bedrijven en kennisinstituten en organiseerde trainingen in leiderschapsvaardigheden. Daarnaast was ik betrokken bij diverse leuke projecten met jonge mensen. Talentontwikkeling, innovatie en mobiel internet waren daarin belangrijke elementen.

Studeren, werken en zorg voor het gezin heb ik gaandeweg steeds afgewisseld. Ik ben getrouwd en moeder van twee studerende kinderen.”

Bekijk hier het programma

VMBN logo