Over mij 2018-07-25T11:32:36+00:00

Blomcoaching.nl

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen?

drs. Annelies Blom

Blomcoaching.nl, van Annelies Blom, is een praktijk voor coaching en training in Uitgeest (Noord-Holland). Voor mensen die in werksituaties of privé worstelen met teveel spanning of stress en een professionele coach zoeken die kan helpen bij het vinden en uitvoeren van een passende oplossing. Coachingsgesprekken en individuele training vinden plaats in een praktijkruimte aan huis. Annelies is afgestudeerd in Sociologie; gecertificeerd Mindfulnesstrainer in de hoogste categorie en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.

Ik help je door op een prettige en zorgvuldige manier kennis aan te reiken. En als je wilt begeleid ik je ook bij het uitproberen van een nieuwe benadering. Om dat zo goed mogelijk te doen, heb ik me verdiept in Mindfulness. Ik behaalde het certificaat om training te kunnen geven in Mindfulness (MBCT). In 2016 bezocht ik het Oxford Mindfulness Centre voor een masterclass over de relevantie van mindfulness in de organisatie ‘Working with Mindfulness: Mindfulness in organisations and leadership teams’.  In 2017 voltooide ik de verdiepingsopleiding MBSR/IT bij CvM Amsterdam.

In 2018 volgde ik de opleiding MBCL bij Erik van den Brink en Frits Koster. MBCL staat voor mindfulness based compassionate living en kan worden beschouwd als een verdiepingstraining heartfulness in aansluiting op de mindfulnesstraining.”

“Ik ben afgestudeerd in Communicatie aan de Hogeschool Utrecht en in Sociologie (Arbeid, Organisatie & Beleid) aan de Universiteit van Amsterdam. Later volgde ik bij de afdeling Wijsbegeerte (UvA)  aanvullend minors in cultuurfilosofie en ethiek. Eerder werkte ik als zelfstandig organisatieadviseur voor bedrijven en kennisinstituten. Daarnaast deed ik enkele leuke projecten met jonge mensen. Talentontwikkeling, innovatie en mobiel internet waren daarin belangrijke elementen.

Studeren, werken en zorg voor het gezin heb ik gaandeweg steeds afgewisseld. Ik ben getrouwd en moeder van twee studerende kinderen.”

Bekijk hier het programma

VMBN logo