Over mij

Annelies Blom

Blomcoaching.nl, van Annelies Blom, is een praktijk voor coaching en training in Uitgeest (Noord-Holland). Voor mensen die in werksituaties of privé worstelen met teveel spanning of stress en een professionele coach zoeken die kan helpen bij het vinden en uitvoeren van een passende oplossing.

Coachingsgesprekken en individuele training vinden plaats in een praktijkruimte aan huis. Verder werkt Annelies voor organisaties op locatie en organiseert zij Mindfulnesstraining op een fijne trainingslocatie in het dorp.

Ik help mijn cliënten graag door op een prettige en zorgvuldige manier kennis en ervaring  aan te reiken. Daarom behaalde ik ook het certificaat om training te kunnen geven in  MBCT – Mindfulness.

In 2016 bezocht ik het Oxford Mindfulness Centre  voor een masterclass over de relevantie van mindfulness in de organisatie.
‘Working with Mindfulness: Mindfulness in organisations and leadership teams.’

En nam ik deel aan een 8-daagse Vipassana-meditatie stilteretraite onder begeleiding van Frits Koster.

Waarom ik Mindfulnesstraining geef

Ik ben afgestudeerd in Communicatie aan de Hogeschool Utrecht en in Sociologie (Arbeid, Organisatie & Beleid) aan de Universiteit van Amsterdam. Later volgde ik bij de afdeling Wijsbegeerte (UvA)  aanvullend minors in cultuurfilosofie en ethiek. Eerder werkte ik als zelfstandig organisatieadviseur voor bedrijven en kennisinstituten.
Daarnaast deed ik enkele leuke projecten met jonge mensen. Talentontwikkeling,  innovatie en mobiel internet waren daarin belangrijke elementen.

Studeren, werken en zorg voor het gezin heb ik gaandeweg steeds afgewisseld. Ik ben getrouwd en moeder.”

Mijn visie

Meer over coaching bij Blomcoaching.nl

Meer over Mindfulness bij Blomcoaching.nl

Blomcoaching op social media:
op LinkedIn.
op Facebook blomcoaching
op Twitter @blomcoachingnl
op Instagram @annelies_blom

Aangesloten bij VMBN

vmbn_logo