Wat anderen zeggen

First impression
Allereerste indruk die anderen krijgen van Annelies bij kennismaking.

over de Mindfulnesstraining van Blomcoaching

“Een toegankelijke cursus om je bewust te worden van jezelf en verder te gaan op een nieuw pad waarin jij meer centraal staat.”
– Vera 32 jaar

“Ik heb gevonden wat goed voor mij is.  Waar ik mee verder kan, een begin gemaakt. Prettig waren de vele handvatten.”
– Bianca, 43 jaar

“Ik ervaar de dagelijkse bezigheden op een bewustere manier.”
– William, 41 jaar

“Ik heb van Annelies geleerd dat je met meditatie als middel je bewust wordt van eigenlijk alles en dat ik dat goed kan gebruiken om ruimte voor mijzelf te creëren. En zo een prettiger mens voor mezelf en anderen kan zijn.”
– Selina, 44 jaar

Deze training is een aanreiking van gereedschappen om zelf iets te kunnen doen aan stress.
– Fred, 49 jaar

Iedereen kan het leren, net als fietsen!
– Emily, 35 jaar

“Blomcoaching heeft mij geholpen om inzicht in mijzelf te krijgen en de onrust die daarbij komt kijken te reduceren met behulp van diverse vormen van meditatie.”
– Inge, 40 jaar

“Deze training was erg waardevol voor mij. Heb geleerd meer stil te staan bij mezelf en mijn omgeving en veel intenser en bewuster te genieten van alles om me heen. De gedachte “Gedachten zijn geen feiten” heeft me ontzettend veel rust gegeven.
– Kathy, 51 jaar

“Ik sta opener in de wereld en kan moeilijke situaties makkelijker hanteren op het moment zelf maar ook zijn de oefeningen een mooie ondersteuning om veel moeizame situaties van je af te laten glijden. Je staat luchtiger in het leven. Ik kan snel omdenken.”
– Anouk, 36 jaar

“Ik gun een ieder deze bijzondere en leerzame “reis”ervaring bij Blomcoaching.”
– Anita, 63 jaar

Het feit dat je leert dat je soms niets MOET. Dat het goed is zoals het is. Dat je leert vriendelijk naar jezelf toe te zijn. Daar raakte ik in het begin tijdens zo’n oefening werkelijk ontroerd door.
– Inge, 43 jaar

“Ik heb rust, ruimte in mijn hoofd en lichaam (terug)gevonden.”
– Karin, 51 jaar

“Ik heb het als prettig ervaren dat ik gewoon heb kunnen zeggen wat ik te zeggen heb.”
– Rogier, 38 jaar

 

over coaching door Annelies

“Aandacht, analyse en acceptatie. Dat maakt Annelies een expert op haar vakgebied. Ze weet precies welke vragen ze wel en niet moet stellen, kent de grenzen van haar klanten en, beter nog, haar eigen grenzen. Ze is een senior coach, die weet wat er in mensen omgaat en die weet wat werkdruk met mensen doet.
Als je op zoek bent naar iemand die mindfulness vanuit een wetenschappelijke invalshoek benadert, dan moet je ook bij Annelies zijn. Geen gezever, geen flauwekul, maar praktisch toepasbare hulp met een menselijke touch.”
– Yvonne, 54 jaar

Jarenlang heb ik me laten coachen door Annelies Blom. Voor oud personeelsleden van ons bedrijf geen onbekende naam, maar een hele bekende!! Want onze trainingen werden gedaan door Annelies Blom! Ga met haar in zee zou ik liever nog zeggen, want ik ben van mening dat dit ieder mens goed doet!
– Sytske, 50 jaar

“Annelies laat je jezelf blijven.”
Ferry, 34 jaar

“Een nuchtere vrouw die warm en respectvol coacht.”
– Marie-José, 60 jaar

Annelies is iemand die goed luistert en analyseert. Ze laat je tijdens een coachingsgesprek anders naar de dingen kijken.”
– Anita, 49 jaar

“Annelies heeft me geholpen hoe ik anders om kon gaan met een collega die voor mij de werksfeer verpestte. Ik zat daar erg mee. We hebben geoefend met ‘hoe voer ik een conflictgesprek’ en daarna durfde ik te gaan praten met die collega. Annelies hield die dag telefonisch contact met me. Dat was heel fijn. Het gaat nu veel beter met de samenwerking.”
– Wilma, 55 jaar