Mededeling praktijk coronacrisis

15 maart 2020

Als gevolg van de Coronavirus-uitbraak begin 2020, begeven we ons allen in een dikke mist vol onzekerheden. Dat heeft ook voor onze coachingspraktijk consequenties.

Veel mensen hebben behoefte aan ontspanning en rust in de gezamenlijkheid van begeleide meditaties online.

Voor online trainingen en meditatiebegeleiding verwijs ik graag door naar collega’s die daarvoor een bijzonder initiatief hebben ontwikkeld.

30 NOW Meditaties voor iedereen

Zelf heb ik me weer beschikbaar gesteld voor ondersteuning en intervisiebegeleiding voor academici in de zorg en zorggerelateerde instituten. Met het aanbieden van een getraind luisterend oor aan diegenen die in de frontlinie van de zorg werken, vertrouw ik erop een steentje te kunnen bijdragen.

Zorg goed voor elkaar, inclusief jezelf.

Voor vragen of advies ben ik bereikbaar op 06-24447688. Bel gerust. Meer over mij

2020-06-16T12:39:36+00:00