Over mij 2019-05-03T12:29:48+00:00

Blomcoaching.nl

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen?

drs. Annelies Blom

Blomcoaching.nl, van Annelies Blom, is een praktijk coaching en training in Uitgeest (Noord-Holland). Daarnaast traint Annelies ook incompany. Coaching en training voor mensen die in werksituaties of privé worstelen met teveel spanning of stress en zoeken naar een passende oplossing. Coachingsgesprekken en individuele training vinden plaats in een praktijkruimte aan huis. Annelies is afgestudeerd in Sociologie; gecertificeerd Mindfulnesstrainer in de hoogste categorie en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.

Mensen komen bij mij voor advies, coaching en training. Na overleg met hun werkgever of op eigen initiatief. We spreken over lastige werksituaties. Dat kan gaan over samenwerking, over leiding geven of ontvangen. Over de organisatie of omgang met klanten. Over veranderingen in de organisatie en hoe te laveren tussen wensen en mogelijkheden.

“Eerder deed ik als organisatieadviseur advieswerk voor bedrijven en kennisinstituten en organiseerde trainingen in leiderschapsvaardigheden. Daarnaast was ik betrokken bij diverse leuke projecten met jonge mensen. Talentontwikkeling, innovatie en mobiel internet waren daarin belangrijke elementen.

Studeren, werken en zorg voor het gezin heb ik gaandeweg steeds afgewisseld. Ik ben getrouwd en moeder van twee studerende kinderen.”

Naar coaching & training

Incompany-aanbod voor werkgevers

VMBN logo