Over mij 2019-02-25T17:42:54+00:00

Blomcoaching.nl

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen?

drs. Annelies Blom

Blomcoaching.nl, van Annelies Blom, is een praktijk voor coaching en training in Uitgeest (Noord-Holland). Voor mensen die in werksituaties of privé worstelen met teveel spanning of stress en zoeken naar een passende oplossing. Coachingsgesprekken en individuele training vinden plaats in een praktijkruimte aan huis. Annelies is afgestudeerd in Sociologie; gecertificeerd Mindfulnesstrainer in de hoogste categorie en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.

Mensen komen bij mij voor advies, coaching en training. We spreken over lastige situaties die te maken hebben met werk. Dat kan gaan over samenwerking, over leiding geven of ontvangen. Over de organisatie of omgang met klanten. Over veranderingen in de organisatie en hoe te laveren tussen wensen en mogelijkheden. In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in Mindfulness en Compassie en deed een 2-jarige opleiding om er ook training in te kunnen geven.”

“Kennis en ervaring rond mindfulness en training groeit. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd in Workplace (of werkplek) Mindfulness Training (WMT). Dit programma is volledig afgestemd op zakelijke werkomgeving en ontwikkeld door Marina Grazier in directe samenwerking met Professor Mark Williams.”

“Eerder werkte ik als zelfstandig organisatieadviseur, deed advieswerk voor bedrijven en kennisinstituten en organiseerde trainingen in leiderschapsvaardigheden. Daarnaast was ik betrokken bij diverse leuke projecten met jonge mensen. Talentontwikkeling, innovatie en mobiel internet waren daarin belangrijke elementen.

Studeren, werken en zorg voor het gezin heb ik gaandeweg steeds afgewisseld. Ik ben getrouwd en moeder van twee studerende kinderen.”

Bekijk hier het programma

VMBN logo