Voor deelnemers 2020-07-06T16:04:46+00:00

Coaching & training

Wat past het beste bij jou? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aanmelden

Persoonlijke coaching

Coaching is zinvol wanneer het niet lukt om zelf een weg te vinden uit een stressvolle situatie. Bij een conflict met de leidinggevende bijvoorbeeld of bij een probleem binnen de samenwerking met collega’s. Soms speelt er priv√© een situatie die leidt tot slapeloze nachten.

Lees verder

Mindful coaching

Mindful coaching is geschikt voor wie bereid is tot vriendelijke introspectie bij stressgerelateerde klachten of somberheid. Deze vorm van coaching sluit goed aan op de Mindfulnesstraining; het 8-weekse MBSR/MBCT programma. Tijdens deze training is gewerkt aan het vergroten van de eigen opmerkzaamheid en bewustwording.

Lees verder

Mindfulness groepstraining

Mindfulness, opmerkzaamheid in het Nederlands, is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van aandachtstraining. Gericht op bewust, in aandacht waarnemen. Om zodoende meer inzicht te krijgen in gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Waardoor er keuze ontstaat anders (wijzer) te reageren dan automatisch het geval zou zijn.

Lees verder

Compassie groepstraining

Een vriendelijker omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken – wie wil dat niet? In de praktijk blijkt dat vaak moeilijk haalbaar, zeker als je pijnlijke en stressvolle omstandigheden tegenkomt. Compassie stelt je in staat meer levensgeluk te verwerven.

Lees verder

Mindfulness 1 op 1 training

Het 8-weekse Mindfulnessprogramma (MBSR/MBCT) speciaal afgestemd op individuele training. Mindfulness, opmerkzaamheid in het Nederlands, is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van aandachtstraining. Gericht op bewust, in aandacht waarnemen. Om zodoende meer inzicht te krijgen in gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties.

Lees verder

Stiltedag

De stiltedag is voor wie zijn/haar Mindfulnessbeoefening een nieuwe stimulans wil geven of verdiepen. Op deze dag worden de meditatieoefeningen uit het trainingsprogramma MBSR herhaald. Het dagprogramma wordt, na ontvangst met koffie en thee, uitgevoerd in stilte.

Lees verder

Opfrissessie

Heb jij de 8-weekse training Mindfulness gevolgd en ben je toe aan het opfrissen van je meditatiebeoefening? De ervaring leert dat vrijwel iedereen die mediteert het prettig vindt dat ook van tijd tot tijd samen te doen.

Lees verder

Vragen?

Nog iets onduidelijk? Je kunt natuurlijk altijd een vraag stellen.

Stel je vraag