Voor werkgevers

Voor werkgevers 2019-01-23T18:20:58+00:00

Fris op het werk

Wat voor wie
Fris Op Het Werk is een training- en coachingsprogramma met als kern loskomen, bewegen en ‘mind-body’ bewustwording , speciaal gericht op werknemers in de organisatie (incompany).

Methode
Het programma bestaat uit een basisopzet van wekelijkse bijeenkomsten, deels buiten, waarin actief bewegen, yoga en mindfulness worden gecombineerd. Dit kan worden aangevuld met individuele coaching op maat en opfrissessies.

Zonder betutteling of forceren.

Ongedwongen bewuster leren omgaan met stress en werkdruk.

Niet hoe het beter moet, maar hoe het lichter kan.

Resultaat
Doel van het programma is het reduceren van overmatige werkstress bij werknemers en preventie daarvan. Met inzet van deze methode wordt het bewust-zijn op eigen lichaamsconditie en mentale status hersteld en goed zelfmanagement bevorderd.

Aangetoond
Dit programma is ontwikkeld en onderzocht door onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam en past in HR-beleid voor (re)vitalisering van werknemers.

Het programma is beschikbaar in verschillende formats.

* Workshops per dagdeel
* Clinics voor een hele dag
* Wekelijkse sessies van 2 – 2,5 uur verspreid over drie tot zes weken

Vakkundige trainers
Fris Op Het Werk is een initiatief van Annelies Blom, organisatieadviseur/trainer, Karin Brand, sport- en fysiotherapeut en Betty van Zoelen, coach/mindfulnesstrainer/runninginstructeur.

Voor meer informatie en offerte:

Contact opnemen

HRM

Ongezonde werkstress en hoge verzuimkosten?

We bieden een programma dat past bij de huidige behoefte aan training en begeleiding van werknemers in de omgang met een hoge werkdruk. Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van kort kennismaken tot frequente sessies over een periode van 6 weken. Met actief werken aan vitalisering en bewuste leefstijl met als doel preventie van verzuim.

Voor meer informatie en offerte:

Contact opnemen

Bedrijfsarts & ARBO

De 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction training is geïndiceerd bij herstel in de verzuimperiode na overbelasting. De training kan worden gestart minimaal 6 weken na ziekmelding. Belangrijk is dat de eerste signalen van herstel en terugkerende veerkracht aanwezig zijn. Mindfulnesstraining is gericht op signalering van vroege stresssignalen en stimuleren van adequate zelfzorg. Uit onderzoek blijkt een bewezen effect op decentreren, concentratie en focus.

Contact opnemen
VMBN logo

  Programma’s

  Incompany workshops

  Incompany training

Contact opnemen